Är det dags att tvätta huset inför vintern?

Nu när vintern närmar sig är det dags att tänka på vad som behöver göras för att förbereda årets städning och tvättning av fasaden för att underlätta så mycket som möjligt för dig själv och hela hushållet. Att ge ditt hus en ordentlig tvätt kan göra enorm skillnad för hur det håller färgen och står emot väder och vind, samt irriterande problem med ytmögel eller lagringar av alger.

Varför tvätta fasaden i höst?

Att ha en snygg och ren fasad är A och O när du vill få ditt hus att se riktigt inbjudande ut framåt vintern. En bra tvättrutin ser dessutom till att ditt hus står emot attacker från årstidens fukt och snöfall. Det finns många miljövänliga metoder att använda sig av när det kommer till den här typen av husvård. Ytorna håller längre och ditt hus ser bättre ut hela vintern!

Nu är det dags att förbereda dig!

Se till att förbereda dig i god tid och sätt upp en bra städ- och tvättplan, så att du lugnt kan gå igenom alla delar av rengöringsprocessen. Att rensa bort smuts, alger och andra avlagringar kan vara riktigt givande om du har rätt verktyg. Ta en titt online och hitta de hjälpmedel som passar just dig och ditt mysiga vinterboende perfekt! Sedan är det dags att ta på sig gummihandskarna och sätta igång.