Allt för ditt nyrenoverade badrum

När renoveringen av ditt badrum är klart så är det dags att fylla upp med nya dusch och badprodukter. Oavsett om du föredrar en snabb dusch på morgonkvisten eller ett avkopplande bad, så finns det mängder av härliga produkter att handla online.

Dofter efter humör

Det finns fördelar att välja flera olika dofter på till exempel duschtvål eller badskum. En duschtvål med citrusdoft är perfekt att starta morgonen med för att vakna till. Och ett badskum med doft av lavendel som hjälper dig att varva ner efter en lång dag. Oavsett om du har torr eller fet hy så finns det något för just dig.

Hygien och rengöring

På samma vis som vi har en handtvål i badrummet så kompletterar vi numera ofta även med handsprit. Efter pandemin har vi för vana att hålla oss rena och bakteriefria i möjligaste mån. I dagsläget finns det även doftsatt handsprit, som är lite trevligare än den ordinarie starka doften.

Gör en dekorativ gästkorg

Ett tips är att ha en fin korg stående framme i badrummet till dina gäster. Där kan du lägga mindre förpackningar med till exempel bomullsrondeller, handsprit, bomullspinnar och mensskydd. Om dina gäster ska sova över kan du alltid komplettera korgen med schampo, tvål, tandborste och sminkborttagningsservetter.