Inred ditt hem med olika tavlor

Med vackra och tankeväckande tavlor på väggarna skapar du ett naturligt blickfång i rummet. Inte bara det; konsten i ditt hem kan ha en direkt inverkan på dig och dina gäster. Tavlorna väcker förundran, inspirerar och motiverar.

Både i våra privata hem såväl som på arbetsplatser, syftar inredningen till att skapa en känsla. Med tavlornas hjälp kan vi exempelvis skapa lugn i sovrummet, eller ge inspiration på kontoret. Konsten kan även fungera som en isbrytare, och uppmana till intressanta diskussioner.

Det finns flera olika sätt att gå tillväga när du ska köpa tavlor. Kanske känner du till någon lokal konstnär, som du kan ha en direktkontakt med. Att köpa tavlor direkt av konstnären kan dessutom vara ett fördelaktigt tillvägagångssätt ekonomiskt för både dig och konstnären. Ett annat alternativ är att besöka olika gallerier och botanisera bland deras samlingar. Numera är förstås även internet en stor köpmarknad för tavlor och annan konst, där du hittar ett spännande utbud. Genom sociala medier och andra mediekanaler kan du få nys om olika vernissager att besöka, där du kan träffa konstnären i samband med visning av tavlorna. Kom ihåg att köp av tavlor, med bra efterforskning och fingertoppskänsla, med tiden kan visa sig bli värdefulla investeringar.