Få ordning på din trädgård till sommaren

Är du blomstergalen och har en övertygelse om att blommor är kärlekens språk, då är snittblomsterodling något för dig CDON. Med en blomsterodling får du vara både kreativ, skapande och dessutom ständigt omgiven av färger och dofter.

Sök bland tusentals sorter och låt dig särskilt inspireras av andra snittodlare som förvandlat sin trädgård till en magisk plats. Förutom en vacker trädgård kommer du kunna skapa massor av vackra blomsterbuketter. Det är med värme, ljuv musik från naturen och en mjuk doft från blomsterhavet som en behaglig och inbjudande känsla kommer infinna sig och omsluta dig med omsorg.

Blommor och trädgård är balsam för självet och själen

Det händer något speciellt i oss när organiska material möter varandra och tillsammans skapar stämning genom sina olika former, strukturer och färger. Det känns i hela atmosfären och skapar både magi och harmoni.

Kan en blomsterbukett tala om vad för person du är?

Det finns de som säger att valet av de blommor vi väljer speglar våra personligheter. I en bukett vi själva sätter ihop blir resultatet i det flesta fall ett uttryck för hur vi känner oss just i stunden. Likaså kan även valet av blommor vi planterar i en trädgård göra.