Designa sina egna möbler

bygga egna möbler

Kanske är det så att du är en fena på att designa egna möbler? Du sitter på en massa idéer om hur du skulle vilja att din soffa såg ut, men du har inte möjligheten att snickra ihop den själv. Det finns möjlighet att hitta de som kan hjälpa dig, sök på Internet eller kolla upp i ditt närområde om det finns någon duktig snickare som kan hjälpa dig.

Du kan börja med små saker att fixa, bugg din egen sänggavel behöver inte vara allt för avancerat och om du skulle misslyckas, börja om och lär dig under tiden du håller på. Det vara gott att leta inspiration på nätet om man vill testa att bygga egna möbler.

Ett tips kan vara att skissa upp på ett ungefär hur du vill att din möbel ska se ut. Då får du en bild hur den ska se ut och notera vilka material det ska vara. Måtta och se på ett ungefär hur mycket material du behöver till att börja med.

När du ska börja att bygga din möbel så stressa inte utan mät hellre en gång för mycket innan du till exempel ska kapa till dina skivor eller reglar. Försök följ din skiss så gott det går och du ska se att slutresultatet kommer att bli fantastiskt.

Lycka till med ditt möbelprojekt.