Dag att tapetsera om ditt sovrum

För dig som älskar att sticka ut från mängden när det kommer till hemdesign är fototapeter något att fundera över. Du kan välja att tapetsera om endast en vägg med en snygg bild eller flera av dem. Fototapet är precis som namnet låter, en tapet som ser ut som ett fotografi. Hitta din fototapet online och gör om ditt sovrum till något alldeles speciellt.

Att tänka på före du tapetserar

Det finns mycket att tänka på innan du sätter igång med tapetsering för att få arbetet gjort på bäst sätt. När du väljer tapeter måste du ha i åtanke vad för underlag tapeten ska sitta på. Vill du inte jobba för mycket med underlaget eller om du tänker tapetsera på en gammal tapet är det bättre med en tjock tapet. Trots att det kan kännas jobbigt är det ofta en bra idé att ta bort den gamla tapeten.

Fototapeter är för dem som vågar sig på något annat än traditionellt tapetmönster. Tapeten är som ett fotografi som du täcker en hel vägg med. Du kan välja mellan färdiga motiv eller trycka upp ett eget fotografi. Det är också möjligt att välja olika material på din fototapet, allt från lite billigare varianter till dyrare och mer hållbara.