Vad kostar det som privatperson att få sina fönster putsade

Om du inte putsar dina fönster blir det snabbt ofräscht. Det är inte särskilt hygieniskt och har du barn finns risken att de kladdar ner sig mot fönstret och får i sig bakterier och virus. En annan aspekt är slitage.

När du undviker att putsa fönster kan det lätt hamna smuts, damm och andra sorters substanser som förstör fönsterkarmarna. Regelbunden fönsterputsning bidrar därmed till ökad renlighet och du slipper kostsamma reparationer.

Fönsterputs för villor, radhus och lägenhet

När du har ett radhus eller villa kan det vara oerhört skönt att slippa putsa sina fönster. Ofta är det en hel del fönster och är de på hög höjd kan det till och med vara farligt. Undvik att hamna i en svår situation där du riskerar att råka ut för en olycka. Du vet aldrig när olyckan är framme. Om du bor i lägenhet på högsta våningen kan det också vara samma situation.

Många väljer därför att anlita professionella fönsterputsare som kan få fönstren att bli skinande rena, oavsett vinkel eller höjd. Du kan välja mellan villa/radhus eller lägenhet och det kost ungefär 350-700 kronor per tillfälle. Om du går in på nätet kan du välja bostadstyp och boka fönsterputs online genom Höga Höjder.